sâmbătă, 4 octombrie 2008

Muie Oli

ne doare la pula de parerea voastra ! Pt Noi Voi Nu existati !

10 comentarii:

Anonim spunea...

si incepura idiotii

Do it yourself Satu Mare spunea...

intamplator am dat peste laba asta de blog am ras cu curu de voi bai cacacioshilor! va doare in plm aveti traume post meciu cu olimpia! si faceti pula mare vai de curu vostru labari ordinari ce sunteti..ati ajuns de rasu tarii mah, cu prostiile voastre si idei despre ''fenomen'' ! mi rusine sincer de ce ''adeversari avem...!

Floca spunea...

adversari ? la ce sa aveti adversari din moment ce nu existati ! sunteti niste oameni frustati care veniti aici la smardoiala ! pt noi voi nu existati !

CotOs spunea...

Vad ca unii dontre cei din sm,sunt chiar obsedati de noi..Noi nu ne-am ocupat de voi,chiar de loc..Nu ne interesati,pentru simplul fapt ca nu existati..Si gata..
Iar GNBM nu e treaba voastra..Voi cum si ce faceti acolo in oras e treaba voastra,dar noi aici incercam sa formam ceva,sa construim...

Smallball spunea...

Pai incercati mai pulelor(hai ca mi-a scapat da pana acuma am vb si eu cat de cat civilizat, da nu se mai poate) da prima data veniti si voi cu ceva laudabil dupa aceea sariti sa va faceti reclama pe internet! Oricum sunteti de rasul lumii, nimeni nu va baga in seama si asta asa va ramane mereu. Si nu mai vorbiti voi de fenomen, ca in Romania nici nu exista asa ceva , la noi totul este doar o copie slaba!

CotOs spunea...

Pentru noi e laudabil ceea ce am reusit pana acum..Nu ne intereseaza ceea ce cred altii despre noi...Nu am spus vreodata ca am face parte din "fenomen"...
Nu ne facemr eclama pe net...E un blog,dedicat noua si suporterilor..Il citeste cine vrea si cand vrea..Nu va convine nu mai intrati...

Anonim spunea...

bey to knd beau cu voi asthia de la BM ???

Floca spunea...

cand vrei !

Anonim spunea...

Ce tot aveti cu noi baimarenii?va roade invidia...?sunteti gelosi din totdeauna pe noi pt MEREU AM FOST SI VOM FI SUPERIORI voua !!!HAI BAIA MARE!!!!!si pt sm.....roata morii se invarteste...ta ta ta oli ......sti voi mai departe!!!))))))))

DIN SUD spunea...

:)