sâmbătă, 4 octombrie 2008

Etapa a7-a




Scuzati pentru intarziere!!!!

6 comentarii:

Smallball spunea...

Mai baieti, a trecut atata amar de timp si nicio deplasare?! halal brigada, da bine ca blog ati sarit repede sa faceti! Castigati prima data putin respect dupa aceea sariti pe internet(locul vostru favorit) sa va laudati!

Floca spunea...

Ma de parca voi cate deplasarai a-ti facut ia mai scutitine cu parerea voastra voi sunteti nimeni nu existati deci nu avem ce sa discutam cu voi trebuie sa chemam un Popã sa invoce spiritu vostru sa putem vbi cu voi :)))

Anonim spunea...

daca e vorba de deplasari cred ca nu am atatea pioneze sa pun pe harta...iara daca e vorba de voi sincer v-ati trezit prea tarziu sa mai gustati si voi din fenomenul care deja va domina

Floca spunea...

E ff bine daca ne domina fenomenul :) multumim ca esti alaturi de noi Ioana Marinela :D

CotOs spunea...

Deja vad ca cei din sm sunt obsedati sa ne tot provoace..Pacat ca unii dintre noi cedeaza si rapsund provocarilor...Brigada GNBM nu da socoteala in fata nimanui,ceea ce facem o facem pentru FC Baia Mare...Facem ce vrem,cum vrem,si mai ales cand vrem..
Nu ne intereseaza parerea voastra..Sa fiti sanatosi..Daca Noi va alsam in pace,ne-ama stepta ca si voi sa va ocupati neuronii cu altceva..Nu vi se pare fair???

Anonim spunea...

ba baieti, GNBM sustine "mineru" sau echipa locala si anume FC BAIA MARE? cred ca nici voi nu stiti ce vreti.