vineri, 21 noiembrie 2008

Comunicat

Ne-am saturat ! Ne-am saturat sa fim pusi in aceeasi oala cu acest tiran care a condus asa zisele galerii din baia mare.

Noi membrii brigazii Gruppo Nord Baia Mare suntem niste baietii care ne-am saturat ca orasul nostru sa fie reprezentat de un tigan (nu suntem rasisti) care nu face altceva decat sa cerseasca de la club bani pt tot ceea ce face .Noi iubim FC Baia Mare facem cea ce facem din pasiune din iubire pt culori, club, jucatori.

De la inceputul turului din anul acesta 2008 noi suntem singurii sustinatori ai echipei Fc Baia Mare detronandul pe asa zisul lider Simi care a distrus defapt galeriile din orasul nostru. Noi suntem apolitici(spre deosebire de simi), suntem autofinantati tot ceea ce facem ,facem pe banii nostri pentru ca iubim Baia Mare si iubim Fc Baia Mare si suntem mandrii ca suntem Baimareni .Nu avem un lider acesta sefie a galerie este impartita intre toti membrii brigazii toate deciziile sunt luate in unanimitate .

Prin comunicatul acesta nu dorim sa ne facem reclama sau alte chestii dorim sa informam lumea despre ce se intampla pe stadion si sa nu mai fim bagati intr-o oala cu aceasta persoana care nu face altceva decat sa continue sa ne faca orasul de rusine cum a facut si pana acuma speram ca in curand sa fie indepartat din lumea sportului baimarean.

Ma repet Simi M. nu este liderul galeriei ,poate doar la handbal ,la FC Baia Mare cei care incurajeaza echipa peste tot(cand pot) sunt membrii brigazii , si nu numai, GRUPPO NORD !

Floca membru GNBM


Niciun comentariu: