vineri, 6 martie 2009

FC BAIA MARE -cisnadie

Mesajele au sunat in felul urmator : "Mineru se zbate in noroi, primarul viseaza euroi!" , "INVESTITORI DE GUMA LUATI(ce rimeaza?) IN GURA!" , "PLECATI!!" ," Andronic Bem Ceva?" !!!!!






7 comentarii:

Anonim spunea...

ma bucur ca nu va`ti cenzurat fata...asa sa va stiu...in fine...GROAZNIC...in ziua de azi toata lumea vrea sa fie ultras

Louie spunea...

Nu ne ascundem!!De nimeni...Nu ne este Frica De nimeni!!Numa De Dumnezeu!!!

CotOs spunea...

Si inca noi ne ascundem???
Acu oare ce aveti de comentat???

Floca spunea...

Anonim noi nu suntem ultrasi si ne doare in pura de ea ultraserie si de toti ultrasi din romania pt ca nu prea exista utrasi in romania care exista sunt prea putini restu sunt niste copi fidele...noi ne sustinem echipa asa cum putem cand putem acasa cand pute indeplasare nu ne consideram ultrasi iar pe mine personal ma doare in pula de ultraseria asta de tot cacatu :) si de toate commenturile voastre daca niste baietii vin la meci sa cante pt echipa conteaza cum arata ca is urati sau frumosi sau ca se imbraca sau nu bine daca in asta constra ultraseria asta ma fupt pe voi ultrasi si pe el mod de viata ultras... nu ma conduce pe mine nici un cod traiesc cu vreau !

Floca spunea...

apropo Anonim cel ultras de ce nu te-ai semnat cu numele tau ... frica asta .... si apoi te dai balena in polonic futemas pe capu tau de ultras sa ma fut !

Louie spunea...

Floca Vezi ca iti moderez comentariu=))..Mai decent sa vorbesti:)

Anonim spunea...

are dreptate Floca..sa va fut in nas ..mah alcolisti si cacanari de 2 lei..ca nu veniti la meci decat sa ne bagatzi pula in gat..la noi jukatorii..in rest nimik altceva..ssa va fie rusine macar daca atzi stii ce probleme avem..sa va fie rusine..